شرایط و قوانین

شرایط و ضوابط استفاده از خدمات و سرویس‌های VasetPal

VasetPal

کلیه کاربرانی که قصد عضویت در سایت تجارت الکترونیک VasetPal را دارند می بایست قبل از اقدام به عضویت قوانین زیر را کاملا با دقت مطالعه نمایند و در صورت پذیرش مفاد آن به عضویت سایت درآیند . و عضویت در سایت به منزله پذیرش قوانین و قبول موافقنامه و قرار داد می باشد . قابل ذکر است که قوانین سایت نیز بسته به شرایط زمانی قابل تغییر خواهند بود . پس در طی دوره عضویت خود به این صفحه مراجعه نمایید تا در صورت عدم رضایت از مفاد آن اقدام به فسخ قرارداد نمایید .

قوانین و سیاست های کلی :

•    در تدوین قوانین و سیاست های VasetPal ، رعایت حقوق طرفین مورد توجه قرار گرفته است .
•    حیطه عمده فعالیت های VasetPal ، کشور ایران بوده و VasetPal تابع تمام قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و به الطبع خدمات رسانی آن نیز تنها به پذیرندگانی می باشد که قوانین کشور را رعایت می نمایند . 
•    کاربرانی که بعد از عضویت ، قوانین VasetPal را نقض نمایند ، کاربر خاطی محسوب شده و حساب کاربری آنها مسدود خواهد شد .
•    کاربران جهت تکمیل فرایند عضویت باید هویت خود را نیز تایید نمایند . تایید هویت از طریق تایید تلفن همراه و مدارک فردی انجام خواهد گرفت . در صورتی که کاربران فرآیندهای تایید را انجام ندهند حساب کاربری آنها تایید نخواهد شد .
•    VasetPal متعهد می گردد که  ارائه مدارک و اطلاعات کاربران به مراجع قانونی تنها از طریق ارائه حکم قضایی انجام خواهد گرفت . همچنین قابل ذکر است که VasetPal در صورت صلاحدید ، مجاز به ارائه مدارک و اطلاعات کاربران خاطی به مراجع قانونی ذیصلاح می باشد .
•    VasetPal به سایتهای که دارای فعالیت غیر قانونی باشند خدمات رسانی نمی نمایند و در صورت اهراز غیر قانونی بودن فعالیت پذیرنده قادر به مسدود کردن حساب وی می باشد . لیست فعالیت های ممنونه مطابق با آیین نامه کارگروه تعیین مصادیق جرایم مجرمانه در ادامه محتویات قوانین ذکر شده است .
•    VasetPal در حال حاضر مشکلی با درآمد های ارزی ندارد ولی این بند قابل تغییر خواهد بود.
•    هر گونه سو استفاده از نام ، لوگو و برند VasetPal غیر قانونی بوده و در صورت مشاهده پیگیری های قانونی صورت خواهد گرفت .
•    هر کاربر تنها مجاز به ایجاد یک حساب کاربری در VasetPal خواهد بود .
•    پذیرنده موظف است کد پیگیری تراکنش های VasetPal که با در ابتدای تراکنش با نام توکن ایجاد میشوند و جهت تایید تراکنش نیز مورد استفاده میگردند را به پرداخت کننده نمایش دهد .
•    VasetPal فقط و فقط به کاربرانی که به سن قانونی 18 سال رسیده باشند خدمات ارائه می نماید .
•    کاربران موظف هستند حداقل یکی از اطلاعات تماسی که در سایت VasetPal ثبت می نمایند را در سایت فروش خود نیز درج نمایند.
•    تغییر اطلاعات کاربری باید با هماهنگی VasetPal انجام شود و در غیر این صورت نقض قوانین حساب خواهد شد.
•    VasetPal مسئولیتی در مورد کیفیت محصولات و خدمات ارائه شده توسط پذیرندگان را برعهده نخواهد گرفت و تحقیق در مورد محصولات خریداری شده برعهده پرداخت کننده خواهد بود. تمامی مسئولیت خدمات ، کالا ها و ... برعهده پذیرنده ( فروشنده ) می باشد.
•    پذیرندگان موظف هستند در صورت بروز مشکل و اختلاف ، ابتدا قبل از پیگیری ها قانونی مراتب با VasetPal درمیان بگذارند تا ابتدا به صورت ، گفت و گو ، مکاتبه و ایجاد شورای حل اختلاف ، موضوعات را بررسی و رفع نمایند.  
•    مشکلات سیستمی ، باگ ها و .... در تمامی سایت ها و سیستم های پرداخت من جمله بانکها نیز وجود داشته و پذیرنده موظف است در صورت مشاهده ، VasetPal را با خبر سازد و سو استفاده پذیرندگان از این مسائل نقض قوانین می باشد . همچنین VasetPal نیز در این گونه مسائل مسئولیتی را بر عهده نخواهد داشت .
•    هر گونه تهمت ، افترا ، تشویش اذهان عمومی برعلیه VasetPal نقض قانون حساب شده و به شدت از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد و VasetPal در این مورد کوتاه نخواهد آمد .
•    پذیرنده حق واگذاری اکانت کاربری خود را نداشته و درصورتی که اکانت خود را واگذار نماید ، در صورت بروز جرم و نقض همچنان طرف حساب VasetPal محسوب میشود و باید پاسخگو باشد.
•    واحد پولی VasetPal تومان می باشد . پس در صورت خسارات ناشی از اشتباهات انسانی ناشی از خطای دید ، خطای ذهنی و ... برعهده کاربر می باشد و VasetPal مسئولیتی را برعهده نخواهد داشت .
•    غیر فعالسازی حساب کاربری ، از طرف کاربر امکان پذیر نمی باشد و باید از طریق تیکت درخواست مسدودی و ... نماید.
•    VasetPal مجاز است به گردش های مالی مشکوک واکنش نشان داده و صحت و از سالم بودن تراکنش ها با ذکر دلیل جویا شود.
•    تسویه حساب ها تنها به حساب هایی که به نام پذیرنده باشد صورت میگیرد . واریز وجه به حساب های غیر نیز از اختیارات VasetPal بوده و وابسته به میزان معتبر بودن پذیرنده خواهد بود .
•    VasetPal مجاز به کسر و افزایش کارمزد برای برخی از کاربران خود البته با اطلاع قبلی می باشد . 
•    محافظت از نام کاربری و کلمه عبور ، استفاده از کلمه عبور مناسب و غیره ، همگی بر عهده کاربر می باشد و در صورت بروز خسارات VasetPal مسئولیتی را برعهده نخواهد داشت .
•    امکان واگذاری VasetPal ، همانند هر شرکت و موسسه دیگری وجود خواهد داشت و واگذاری دیتابیس و اطلاعات سایت نیز شامل موارد واگذاری خواهد بود.
•    در صورت مغایرت های مالی ، پذیرنده هفت روز فرصت اطلاع رسانی و پیگیری از VasetPal را خواهد داشت .
•    کاربر موظف است تنظیمات اطلاع رسانی را از پنل VasetPal تنظیم نمایید . در غیر این صورت عذری بابت عدم آگاهی و ... پذیرفته نخواهد شد .

قوانین مربوط خدمات دهی به سایت ها :

پس از عضویت و تایید کاربر و پذیرش قوانین و شرایط کاربران میتوانند وب سایت های خود را جهت انجام تراکنشات بانکی در سامانه ثبت نموده و مرچنت پرداخت دریافت کنند . اما قابل ذکر است که VasetPal به سایت هایی که اقدامات آن ها در فهرست مصاديق محتوای مجرمانه که در زیر آمده است وجود داشته باشد ، خدمات رسانی نمی نماید . همچنین هر زمانی که سایتی فیلتر گردد یا فعالیت ها مبنی بر لیست زیر انجام دهد VasetPal مجاز و موظف به جلوگیری از فعالیت های سایت مربوطه میگردد و بر طبق سیاست ها و قوانین ذکر شده در بالا با وی پذیرنده برخورد خواهد کرد :
لیست زیر که شامل موضوعات ماده 21 قانون جرايم رايانه اي می باشد که مستقیما از سایت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برداشت شده است ولی جهت اتمام حجت و رفع مسئولیت آن ها در متن قوانین ذکر خواهیم کرد :
قالب ذکر است VasetPal همواره تابع موارد و قوانین موجود در لینک های زیر می باشد و در صورت تخطی کاربر از موارد ذکر شده در لینک های زیر با وی برخورد شدید خواهد کرد :
http://internet.ir/crime_index.html
http://internet.ir/law.html

موضوعات ماده 21 قانون جرايم رايانه اي : 

 الف ) محتوا علیه عفت و اخلاق عمومی
    1. اشاعه فحشاء و منكرات. ( بند2 ماده6 قانون مطبوعات )
    2. تحريك ، تشويق ، ترغيب ، تهديد یا دعوت به فساد و فحشاء و ارتکاب جرایم منافی عفت یا انحرافات جنسی . ( بند ب ماده 15 قانون جرائم رایانه ای و ماده 639  قانون مجازات اسلامی )  
    3. انتشار ، توزیع و معامله محتواي خلاف عفت عمومی. ( مبتذل و مستهجن )  ( بند 2 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 14 قانون جرائم رایانه ای )
    4. تحريك ، تشويق ، ترغيب ، تهديد يا تطميع افراد به دستيابي به محتويات مستهجن و مبتذل. (  ماده 15 قانون جرایم رایانه ای )
    5. استفاده ابزاري از افراد ( اعم از زن و مرد ) در تصاوير و محتوا ، تحقير و توهين به جنس زن ، تبليغ تشريفات و تجملات نامشروع و غيرقانوني. ( بند 10 ماده6 قانون مطبوعات ) 

ب ) محتوا علیه مقدسات اسلامی
    1. محتواي الحادي و مخالف موازين اسلامي ( بند1ماده6 قانون مطبوعات )
    2. اهانت به دين مبين اسلام و مقدسات آن ( بند 7 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 513 قانون مجازات اسلامی )
    3. اهانت به هر یک از انبیاء عظام یا ائمه طاهرین ( ع ) یا حضرت صدیقه طاهره ( س ) (  ماده 513  قانون مجازات اسلامی )
    4. تبليغ به نفع حزب گروه يا فرقه منحرف و مخالف اسلام ( بند 9 ماده 6 قانون مطبوعات )
    5. نقل مطالب از نشریات و رسانه ها و احزاب و گروه هاي داخلی و خارجی منحرف و مخالف اسلام به نحوي كه تبليغ از آنها باشد. ( بند 9 ماده 6 قانون مطبوعات )
    6. اهانت به امام خميني ( ره ) و تحريف آثار ايشان ( ماده 514  قانون مجازات اسلامی )
    7. اهانت به مقام معظم رهبري ( امام خامنه ای ) و سایر مراجع مسلم تقليد ( بند 7 ماده 6 قانون مطبوعات ) 

ج ) محتوا علیه امنیت و آسایش عمومی
    1. تشكيل جمعيت ، دسته ، گروه در فضای مجازی ( سایبر ) با هدف برهم زدن امنيت كشور. ( ماده 498  قانون مجازات اسلامی )
    2. هر گونه تهديد به بمب گذاري. ( ماده 511  قانون مجازات اسلامی  )
    3. محتوايي كه به اساس جمهوري اسلامي ايران لطمه وارد كند. ( بند 1 ماده 6 قانون مطبوعات  )
    4. انتشار محتوا عليه اصول قانون اساسي. ( بند 12 ماده 6 قانون مطبوعات )
    5. تبليغ عليه نظام جمهوري اسلامي ايران. ( ماده 500  قانون مجازات اسلامی  )
    6. اخلال در وحدت ملی و ايجاد اختلاف مابين اقشار جامعه به ويژه از طريق طرح مسائل نژادي و قومي. ( بند 4 ماده 6 قانون مطبوعات )
    7. تحريك يا اغواي مردم به جنگ و كشتار يكديگر. ( ماده 512  قانون مجازات اسلامی  )
    8. تحريك نيروهاي رزمنده يا اشخاصي كه به نحوي از انحا در خدمت نيروهاي مسلح هستند به عصيان ، فرار، تسلم يا عدم اجراي وظايف نظامي. ( ماده 504  قانون مجازات اسلامی  )
    9. تحريص و تشويق افراد و گروه ها به ارتكاب اعمالي عليه امنيت ، حيثيت و منافع جمهوري اسلامي ايران در داخل يا خارج از كشور. ( بند 5 ماده 6 قانون مطبوعات )
    10. تبليع به نفع گروه ها و سازمانهاي مخالف نظام جمهوري اسلامي ايران ( ماده 500 ق م.ا )
    11. فاش نمودن و انتشار غیرمجاز اسناد و دستورها و مسايل محرمانه و سري دولتي و عمومي. ( بند 6 ماده 6 قانون مطبوعات و مواد 2و3 ‌قانون مجازات انتشار و افشاي اسناد محرمانه و سري دولتي و ماده 3 قانون جرائم رایانه ای )
    12. فاش نمودن و انتشار غیرمجاز اسرار نيروهاي مسلح. ( بند 6 ماده 6 قانون مطبوعات )
    13. فاش نمودن و انتشار غیرمجاز نقشه و استحكامات نظامي. ( بند 6 ماده 6 قانون مطبوعات )
    14. انتشار غیرمجاز مذاكرات غيرعلني مجلس شوراي اسلامي. ( بند 6 ماده 6 قانون مطبوعات )
    15. انتشار بدون مجوز مذاكرات محاكم غيرعلني دادگستري و تحقيقات مراجع قضايي. ( بند 6 ماده 6 قانون مطبوعات )
    16. انتشار محتوای که از سوی شورای عالی امنیت ملی منع شده باشد.  

د ) محتوا علیه مقامات و نهادهای دولتی و عمومی
    1. اهانت و هجو نسبت به مقامات ، نهادها و سازمان هاي حکومتی و عمومي. ( بند 8 ماده 6 قانون مطبوعات و مواد 609 و 700  قانون مجازات اسلامی )
    2. افترا به مقامات ، نهادها و سازمان های حکومتی و عمومي. ( بند 8 ماده 6 قانون مطبوعات و 697  قانون مجازات اسلامی )
    3. نشراكاذيب و تشويش اذهان عمومي علیه مقامات ، نهادها و سازمانهای حکومتی. ( بند 11 ماده6 قانون مطبوعات و 698  قانون مجازات اسلامی )
    4. جعل پایگاه های اینترنتی بانک ها ، سازمان ها و نهادهای دولتی و عمومی (مواد 6 و 7 قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 1388)  

ه ) محتوای که برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود ( محتوا مرتبط با جرایم رایانه ای )
    1. انتشار يا توزيع و در دسترس قرار دادن يا معامله داده ها يا نرم افزارهایي كه صرفاً براي ارتكاب جرايم رايانه اي به كار مي رود. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
    2. فروش انتشار يا در دسترس قرار دادن غيرمجاز گذرواژه ها و داده هايي كه امكان دسترسي غيرمجاز به داده ها يا سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي دولتي يا عمومي را فراهم مي كند. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
    3. انتشار يا در دسترس قرار دادن محتويات آموزش دسترسي غيرمجاز ، شنود غيرمجاز ، جاسوسي رايانه اي ، تحريف و اخلال در داده ها يا سيستم هاي رايانه اي و مخابراتي. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
    4. آموزش و تسهیل ساير جرايم رايانه اي. ( ماده 21 قانون جرائم رایانه ای )
    5. انتشار فيلترشكن ها و آموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فيلترينگ. ( بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
    6. انجام هرگونه فعاليت تجاري و اقتصادي رايانه اي مجرمانه مانند شركت هاي هرمي، فعالیت های غیرمجاز مرتبط با بازار اوراق بهادار ( قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و بند الف ماده 49 قانون بازار و اوراق بهادار ج.ا.ا. و سایر قوانین مرتبط )
    7. ایجاد مراکز قمار در فضای مجازی (مواد 705، 708 و 710 قانون مجازات اسلامی)

و ) محتوای که تحریک ، ترغیب ، یا دعوت به ارتکاب جرم می کند ( محتوای مرتبط با سایر جرایم )
    1. انتشار محتوای حاوی تحریک ، ترغیب ، یا دعوت به اعمال خشونت آمیز و خودکشی. ( ماده 15 قانون جرائم رایانه ای )
    2. تبليغ و ترويج مصرف مواد مخدر ، مواد روان گردان و سيگار. ( ماده 3 قانون جامع كنترل و مبارزه ملي با دخانيات 1385 )
    3. درج پیوند (لینک) یا تبلیغ تارنماهای فیلتر شده یا باز انتشار محتوای مجرمانه نشریات توقیف شده و رسانه های وابسته به گروه‌ها و جریانات منحرف و غیر قانونی.
    4. تشويق تحریک و تسهیل ارتكاب جرائمي كه داراي جنبه عمومي هستند از قبیل اخلال در نظم ،‌ تخريب اموال عمومي ، ارتشاء ، اختلاس ،كلاهبرداري ، قاچاق مواد مخدر، قاچاق مشروبات الكلي و غيره. ( ماده 126  قانون مجازات اسلامی )
    5. تبليغ و ترويج اسراف و تبذير. ( بند 3 ماده 6 قانون مطبوعات )
    6. فروش، تبلیغ، توزیع و آموزش استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره (ماده 1 قانون ممنوعیت بکارگیری تجهیزات دریافت ماهواره مصوب 25/11/1373)

ز ) محتوا مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی
    1. انتشار و سرويس دهي بازي هاي رايانه اي داراي محتواي مجرمانه یا فاقد مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( بنیاد ملی بازی های رایانه ای ) ( مواد مختلف  قانون مجازات اسلامی و قانون جرائم رایانه ای )
    2. معرفی آثار سمعی و بصری غیرمجاز به جای آثار مجاز.( ماده 1 قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیرمجاز دارند )
    3. عرضه تجاری آثار سمعی و بصری بدون مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( ماده 2 قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز دارند )
    4. تشویق و ترغیب به نقض حقوق مالکیت معنوی ( ماده 1 قانون حمایت از حقوق پدید آورندگان نرم افزار های رایانه ای و ماده 74 قانون تجارت الکترونیکی )

ح) محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات مجلس شورای اسلامی
    1. انتشار هرگونه محتوا با هدف ترغیب و تشویق مردم به تحریم و یا کاهش مشارکت در انتخابات (بند 3 و 8 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده 46 آیین نامه اجرایی آن)
    2. انتشار هرگونه ادعای غیرواقع مبنی بر توقف انتخابات و یا دعوت به تجمع اعتراض‌آمیز‌، اعتصاب‌، تحصن و هر اقدامی که به نحوی موجب اخلال در امر انتخابات گردد (بند 8 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
    3. انتشار و تبلیغ علائم تحریم انتخابات گروه‌های ضد‌انقلاب و معاند (ماده 500 قانون مجازات اسلامی)
    4. انتشار هجو یا هجویه و یا هرگونه محتوای توهین‌آمیز در فضای مجازی علیه انتخابات (ماده 700 قانون مجازات اسلامی و بند 8 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
    5. انتشار هرگونه مطلب خلاف واقع مبنی بر انصراف گروه‌های قانونی از انتخابات (ماده 64 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
    6. استفاده از سایت‌ها و وبلاگ‌های رسمی نهادها و دستگاه‌های دولتی جهت بهره‌برداری در تبلیغات نامزدهای انتخاباتی.
    شایان ذکر است تمامی شرکت‌ها‌، موسسات‌، شهرداری‌ها‌، سازمان‌ها و نهادهایی که قسمتی از دارایی آنها جزء بودجه و اموال عمومی است مشمول این ماده می‌شوند. (ماده 59 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
    7. درج محتوای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی خارج از مدت زمان مقرر شده برای فعالیت انتخاباتی. (ماده 56 قانون قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده 45 آیین‌نامه اجرایی آن)
    8. انتشار هرگونه محتوا در جهت تحریک‌، ترغیب‌، تطمیع و یا تهدید افراد به خرید و فروش آراء‌، رای دادن با شناسنامه جعلی و شناسنامه دیگری‌، جعل اوراق تعرفه‌، رای دادن بیش از یک‌بار و سایر روش‌های تقلب در رای‌گیری و شمارش آراء. (ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده 126 قانون مجازات اسلامی)
    9. انتشار هرگونه محتوا جهت ایجاد رعب و وحشت برای رای‌دهندگان یا اعضاء شعب. (بند 16 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
    10. استفاده ابزاری از تصاویر زنان برای تبلیغات انتخاباتی و یا عدم رعایت شئونات اسلامی در انتشار تصاویر مربوط به زنانی که نامزد انتخاباتی می‌باشند. (بند 10 ماده 6 قانون مطبوعات)
    11. انتشار هرگونه محتوا در جهت توهین‌، افترا و نشر اکاذیب با هدف تخریب نظام‌، قوای سه‌گانه‌، سازمان‌های حکومتی و نهادهای اجرایی و نظارتی انتخابات به منظور بهره‌برداری انتخاباتی. (مواد 500 ، 698 ، 609 قانون مجازات اسلامی و بند 8 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 18 قانون جرایم رایانه‌ای)
    12. انتشار هرگونه محتوا و مکاتبات دارای طبقه‌بندی (محرمانه و سری) مرتبط با انتخابات‌.(ماده 3 قانون مجازات انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی و ماده 3 قانون جرایم رایانه‌ای و بند 6 ماده 6 قانون مطبوعات)
    13. انتشار اخبار کذب از نتایج بررسی صلاحیت‌ها‌، شمارش آراء‌، ادعاهای بی‌اساس پیرامون تقلب در انتخابات یا مخدوش بودن انتخابات بدون دلیل و مدرک. (مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی و بند 8 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)

ط ) محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری
    1.  انتشار هرگونه محتوا به منظور ترغیب و تشویق مردم به تحریم و یا کاهش مشارکت در انتخابات ، تجمع اعتراض آمیز بدون مجوز ، اعتصاب ، تحصن ، ادعای غیرواقع مبنی بر توقف انتخابات و یا هر اقدامی که به نحوی موجب اخلال در امر انتخابات ریاست جمهوری گردد.(بند 7 ماده 33 قانون انتخابات ریاست جمهوری و بند5 ماده 6 و 25 قانون مطبوعات ).
    2. تشویش اذهان عمومی ، سیاه نمایی و بیان مطالب خلاف واقع علیه کشور ،  ایجاد اختلافات مابین اقشار جامعه بویژه از طریق طرح مسائل قومی و نژادی ، انتشارهرگونه  نتایج نظرسازی و نظرسنجی کاذب در خصوص انتخابات و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری(بند7 مادة 33 قانون انتخابات ریاست جمهوری– مواد500 و  698 قانون مجازات اسلامی – بند 4 مادة 6 قانون مطبوعات- مصوبه شورایعالی امنیت ملی)
    3.   انتشار و تبلیغ علائم تحریم انتخابات (ماده 500 قانون مجازات اسلامی).
    4. انتشار هجو یا هجویه و یا هر گونه محتوای توهین آمیز یا تخریب در فضای مجازی علیه انتخابات و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ( ماده 700 قانون مجازات اسلامی) .
    5. انتشار هرگونه مطلب ،علیه نامزدهای انتخاباتی و یا انتشارمطالبی خلاف واقع دال بر انصراف گروه یا نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری (مواد 74 و 91 قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی).
    6. استفاده غیرمجاز از سایت ها و وبلاگ های متعلق به دستگاه های دولتی و مؤسسات و نهادهایی که تمام یا  بخشی از دارایی و بودجه آنها از اموال عمومی است ، به منظور تبلیغ له یا علیه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری (مواد62 ، 68 و 88 قانون انتخابات ریاست جمهوری).
    7. انتشار محتوای تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری در فضای مجازی خارج از مدت زمان مقرر برای فعالیت انتخاباتی (مواد 66 و 67 قانون انتخابات ریاست جمهوری ).
    8. انتشار هرگونه محتوا در جهت تحریک ، ترغیب ، تطمیع و یا تهدید افراد به خرید و فروش آراء، رأی دادن با شناسنامه جعلی و شناسنامه دیگری ، جعل اوراق تعرفه ، رأی دادن بیش از یک بار ، تقلب در رأی گیری و شمارش آراء (ماده 33 قانون انتخابات ریاست جمهوری و ماده 126 قانون مجازات اسلامی ).
    9. انتشار هرگونه محتوا به منظور ایجاد رعب و وحشت برای رأی دهندگان یا اعضاء شعب (بند 16 ماده 33 قانون انتخابات ریاست جمهوری و آئین نامه اجرایی آن ) .
    10. استفاده ابزاری از تصاویر اشخاص برای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ( بند 10 ماده 6 قانون مطبوعات ).
    11. انتشار هرگونه محتوا مشتمل بر توهین، افترا و نشر اکاذیب  علیه  نظام ، قوای سه گانه ، سازمان های حکومتی  و نهادهای اجرایی و نظارتی انتخابات ریاست جمهوری (مواد 500 ، 618 و 609 قانون مجازات اسلامی و بند 8 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 18 قانون جرایم رایانه ای ).
    12. انتشار هرگونه محتوای دارای طبقه بندی (محرمانه و سری ) مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری (تبصره 4 ماده 80 قانون انتخابات ریاست جمهوری، ماده 3 قانون مجازات انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی و ماده 3 قانون جرایم رایانه ای و بند 6 ماده 6 قانون مطبوعات ).
    13. انتشار محتوای خلاف واقع در ارتباط با نتایج بررسی صلاحیت ها ، شمارش آراء ، نتایج انتخابات . (مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی و بند 7ماده 33 و 80 و 85 قانون انتخابات ریاست جمهوری)
    14. انتشار محتوا با هدف دخالت در امر انتخابات با سمت یا سند مجعول یا به هر نحو غیر قانونی در فضای مجازی(بند 15 و 17 ماده 33 و 85 قانون انتخابات ریاست جمهوری ).
    15. انتشار و توزیع هرگونه محتوای تبلیغاتی از سوی کارکنان ادارات ، سازمان ها ، ارگان های دولتی و نهادها با ذکر سمت خود، له یا علیه هر یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری درفضای مجازی (مواد 68و 88 قانون انتخابات ریاست جمهوری ).
    16. انتشار و توزیع هرگونه محتوای تبلیغاتی از سوی مقامات اجرایی و نظارتی انتخابات له یا علیه هر یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری درفضای مجازی (ماده 73 قانون انتخابات ریاست جمهوری ).

هر گونه تخطی از قوانین ، باعث بسته شدن حساب کاربری متخلفین خواهد شد و مدارک آن ها مراجع ارجاع داده خواهد شد.